Fizessenek a gazdagok: 46 milliós Porschéval érkezett Botka embere Gyurcsányhoz

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Dögös!

Úgy néz ki, esőben egy 46 milliós Porsche luxusterepjáróval járja a várost a szegedi munkásosztály és a kisnyugdíjasok képviselője, Botka László szövetségese és Gyurcsány Ferenc szegedi alapembere: Binszki József. Napsütésben meg Harley Davidsonnal.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön Szegeden járt Gyurcsány Ferenc. Hogy pontosan mi volt a programja, azt csak részben tudjuk, a helyi Fidesz szerint „eligazítást tartott Botkának”.

A DK-elnöke, egykori miniszterelnök a Hungiban is fellépett, ide érkezett a Porsche terepjáróval Binszki József, aki minden bizonnyal valami gépfetisiszta lehet, mert egy Harley Davidson motorja is van, ami szintén nem egy Simson kategória. (A Porschét sem titkolja, benne is van a vagyonnyilatkozatában.)

Lendületesen parkolt a képviselőjelölt, majd annál is lendületesebben ment be Gyurcsányt hallgatni a kibérelt Hungiba.

Dögös!

Ennek a típusú Porsche terepjárónak az ára egyébként felszereltségtől függően akár 46 millió forint is lehet. Binszki Porschéja egy Cayenne S Turbo széria így első ránézésre, ami megközelíti a 46 milliót, de egészen biztosan több tízmilliós kategória.

Városházi hírek szerint Binszki lehet majd a másik alpolgármester a jobbikos Tóth Péter mellett, feltéve persze, ha Botka Lászlónak megint sikerülne nyernie. Bár most nagyon rezeg a léc neki.

Előző sztori

Gulyás: A kormány együttműködésre készül minden önkormányzattal

Következő sztori

Száraz, meleg idő várható a hétvégén