Első győzelmét aratta a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Naturtex-SZTE-Szedeák 79-74-re legyőzte a Jászberényt a Férfi Kosárlabda NB I/A 5. fordulójában.


Férfi kosárlabda NB I/A csoport, 5. forduló
Naturtex-SZTE-Szedeák – Jászberény 79-74 (22-17, 25-16, 16-21, 16-20)

Szeged, Újszegedi Sportcsarnok 1000 néző. Vezette: Földházi, Minár, Nagy L.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Miliszavljevics 9/9 Wirth, BALMAZOVICS 19/12, KRAPIC 19/3, Asbury 18. Csere: Kerpel-Fronius B. 10/9, Kerpel-Fronius G. 4. Vezetőedző: Andjelko Mandics.
Jászberény: STATEN 22, MILLER 15, Mészáros 5/3, Alekszandrov 8/6, Pantelics 16. Csere: Brbaklics 8, Ruják, Marinkovics. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Kipontozódott: Miliszavjlevics (40.).

Andjelko Mandics: – Gratulálok mindkét csapatnak! Nem is két különböző félidőről beszélhetünk, hanem különböző 25 és 15 percről. Nem vagyok szakértő, de a szünet után több indításból is kosarakat szerzett a Jászberény, aminek köszönhetően zárkóztak. Amikor jól játszottunk, akkor mind az öt pályán lévő játékosom jól teljesített, majd mikor krízisben voltunk, akkor mind az öten rosszul, ezen dolgoznunk kell. El kell ismerni, szerencsénk is volt a végén, de a szerencséért dolgozni is kell. Ahogy nem estünk kétségbe négy vereség után, úgy most sincs eufória a csapatnál.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt képünk archív)

Előző sztori

Lejár az adategyeztetés határideje csütörtökön

Következő sztori

Meteogyógyász: a társadalom fele nem alkalmazkodik könnyen az óraátállításhoz

Legutóbbi hasonló cikkek