Közélet

Bűnmegelőzési előadásokat tervez a maroslelei polgármester

Bűnmegelőzési előadásokat tervez a maroslelei polgármester

2019. október 30., szerda
Bűnmegelőzési előadásokat tervez a maroslelei polgármester

A település vezetője közel húsz esztendőn át dolgozott egyenruhásként, így mind a mai napig fontosnak tartja a bűnmegelőzést és a közlekedésbiztonságot - adta hírül a Rádió 7.

Drimba Tibor maroslelei polgármester a rádiónak elmondta: hat éve már a dél-alföldi régió számos település tartott ebben a témában előadást és ezzel most sem akar szakítani, így a községben évente 2-3 alkalommal tervez bűnmegelőzési foglalkozásokat. Emellett a tervei között szerepel, hogy egy mobil KRESZ-tanpályát állítson fel a faluház vagy az iskola udvarán, hogy a gyerekek megtanulják a biztonságos közlekedést. Drimba Tibor hozzátette: nemrég egy modern rendőrőrsöt alakítottak ki a községben, így napi kapcsolatban áll az itt dolgozó állománnyal. A polgármester kiemelte: a közlekedésbiztonsági elképzeléseiről már a rendőrökkel is beszélgetett, akik szintén jó ötletnek tartják ennek a tanpályának a megvalósítását. Egyelőre nem fix létesítményt szeretne, hiszen az jóval költségesebb, illetve a kialakítása is jóval bonyolultabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.