Szórakozás

Borzongásra hív a Szegedi Vadaspark

Borzongásra hív a Szegedi Vadaspark

2019. október 30., szerda
Borzongásra hív a Szegedi Vadaspark

A Szegedi Vadasparkban már évek óta hagyomány, hogy az utolsó nagy rendezvényüket október 31-én tartják. Ekkor halloween jegyében a borzongva szórakozásé a főszerep, 17.00-tól 21.00-ig ugyanis ajánlott felkészülni boszorkányok, vámpírok, állatemberek és egyéb furcsaságok látványára az esti séta során.

Idén egy olyan állomással bővül a kínálat, amely a jövőbe vezet.

A program a következő:

17:00-21:00 – borzasztóan szórakoztató játékok az egyes állomásokon, arcfestés az Oktatóházban, boszorkánykonyha a büfénél és utazás Drakula hintóján a gazdasági bejáratnál 17:45 – a borjúfókák esti tornája 18:30 – A Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat fellépése az ázsiai elefánt-ház teraszán 19:00-20:00 – a Csapat zsonglőr-játszóháza ugyanitt 20:15 – oroszlánok és hiénák halloweeni vacsorája Bár a jegyárak ugyanazok, mint napközben, minden 14 év alatti gyermek, aki halloweeni jelmezben és/vagy arcfestéssel érkezik, kedvezményes belépésre jogosult!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.