Közösség

Az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz–KDNP megbecsülésére

Az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz–KDNP megbecsülésére

2019. október 1., kedd
Az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz–KDNP megbecsülésére

A szegedi Fidesz megbecsüléséről biztosította a nyugdíjasokat az idősek világnapja alkalmából. A párt közleményét változtatás nélkül közöljük.

"Az idősek továbbra is számíthatnak ránk és megbecsülésünkre. Végetvetettünk annak a gyalázatos korszaknak, ami 2010 előtt volt, hiszenGyurcsány és a szocialisták kormányzása alatt a megszorítások elsőszámú célpontjai a nyugdíjasok voltak. Elvettek tőlük egyhavinyugdíjat, megélhetésüket sorozatos rezsiemeléssel keserítették meg.

2010 óta odafigyelünk az idősekre, szeretnénk, hogy a jó gazdaságieredményekből ők is részesüljenek, hiszen az életüket ledolgoztákezért az országért és felnevelték gyermekeiket. Novemberben várhatóanmár harmadik alkalommal tudunk nyugdíjprémiumot fizetni. Az elmúltévek rezsicsökkentésein túl idén 9 ezer forintos rezsiutalványt isbiztosítunk a nyugdíjasok számára, amit március végéig lehetfelhasználni a gáz- és áramszámla befizetésére. Ahogy vállaltuk,teljesítettük: megőrizzük a nyugdíjak értékét, minden évben garantáltaz inflációkövető nyugdíjemelés, így az elmúlt években 10 százalékkalnőtt a nyugdíjak vásárlóértéke.

Ha október 13-án a szegediek megtisztelik a Fidesz–KDNP-t bizalmukkal,természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a szegedi idősekre is.Elsőként visszaadjuk azt a 3500 forintot, amit Botkáék vettek eltőlük, illetve valódi, pezsgő társasági életet fogunk biztosítani aszegedi nyugdíjasoknak. Mindezek mellett tartozunk azzal is minden

előttünk járó generációnak, akik harcoltak és életüket is áldozták ahazájukért, hogy megőrizzük Magyarországot magyar országnak, és nemengedjük, hogy bevándorlóországgá változtassák."

(Kiemelt képünk archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.