Közélet

Az éj leple alatt öntözik a szegedi kerékpárokat

Az éj leple alatt öntözik a szegedi kerékpárokat

2019. október 25., péntek
Az éj leple alatt öntözik a szegedi kerékpárokat

Egy szesztől bódult hajléktalan csütörtök este nemes egyszerűséggel levizelte a Centrum Áruház mögött lezárt kerékpárokat – tájékoztatta lapunkat egy olvasónk.

- Csütörtök este a Centrum Áruház mellett sétáltam a Mars tér felé. Először nem vettem észre, hogy mi történik, de aztán a csobogó hang miatt gyanakvó lettem – kezdte levelét Sz. Viktor. – Miután közelebb mentem felfogtam, hogy mi zajlik pontosan: egy illuminált állapotú fedél nélküli éppen szanaszét vizelte a kerékpártárolóhoz láncolt bringákat. Ez amellett, hogy gusztustalan, meglehetősen bunkó dolog is, hiszen, ha már az utcán végzi a dolgát, legalább lehetne benne annyi emberség, hogy ne mások kárára tegye mindezt – tette hozzá az olvasó.

Ez az eset is arra enged következtetni, hogy a rejtélyes belvárosi foltok egy része a szesztől bódult hajléktalanok vizeletből származik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.