Egyetem

Az Alkotmánybírósággal köt megállapodást az SZTE jogi kara

Az Alkotmánybírósággal köt megállapodást az SZTE jogi kara

2019. október 21., hétfő
Az Alkotmánybírósággal köt megállapodást az SZTE jogi kara

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara hazai kapcsolatainak bővítése céljából köt megállapodást az Alkotmánybírósággal, elsősorban tudományos kutatás, oktatás, képzés, illetve konferencia- és rendezvényszervezés területén megvalósuló hosszú távú együttműködésre vonatkozóan.

A létrejövő együttműködés az Alkotmánybíróság és az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére rendelkezésre álló tudásbázissal és tapasztalati háttérrel segítheti mindkét intézmény hosszú távú, innovatív és magas színvonalú működését. Az október 25-én, pénteken 11 órakor kezdődő eseményen részt vesz – többek között – Dr. Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke, Prof. Dr. Trócsányi László EP-képviselő, az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet igazgatója és Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.