Tömeg várta Nemesi Pált a családi pikniken

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több, mint 1500 vendég volt Nemesi Pál piknikén, vasárnap.

Telt házzal pörgött a vasárnap a Mátyás téren, ahol a Nemesi Pál fővédnökségével megrendezett Alsóvárosi Családi Piknik több, mint 1500 szegedit mozgatott meg.

A mini-fesztivál többek között hagyományőrző népi játékokkal, óriás ugrálóvárral és Kasza Tibi koncertjével csábította a vendégeket.

“Alsóvároson, főleg a Mátyás téren régi hagyománya van a családi piknik műfajának, ezt a tradíciót szerettük volna feleleveníteni. Ezek a rendezvények kiváló alkalmak az őszinte párbeszédre. Hiszünk benne, hogy Szeged csak akkor lehet sikeres és erős, ha a város vezetése folyamatosan párbeszédet folytat az emberekkel, meghallgatja, hogy mire vágynak az adott városrészben és közösen cselekednek.” – értékelte a rendezvényt Nemesi Pál polgármesterjelölt.

Az esemény Nemesi fővédnökségével, illetve a környező három választókörzet jelöltjeinek együttműködésével valósult meg: Halkó Pál (Alsóváros), Dr. Csorba Ágnes (Klebelsbergtelep, Kecskéstelep, Gyálarét és Szentmihály), Haág Zalán (Móraváros) reggeltől estig a piknik házigazdáiként állták a sarat.

 

Előző sztori

Hidegfront érkezik a következő napokban

Következő sztori

Botka propagandistáinak üzentek a szegedi szurkolók!

Legutóbbi hasonló cikkek