Közélet

Orbán Viktor: A baloldal áskálódása miatt vonták vissza Trócsányi László jelöltségét

Orbán Viktor: A baloldal áskálódása miatt vonták vissza Trócsányi László jelöltségét

2019. szeptember 27., péntek
Orbán Viktor: A baloldal áskálódása miatt vonták vissza Trócsányi László jelöltségét

Trócsányi László egyetlen bűne, hogy segített megvédeni Magyarországot a migrációtól – erről a miniszterelnök beszélt a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában annak kapcsán, hogyösszeférhetetlenség miatt az Európai Parlament nem javasolta, hogy Trócsányi László uniós biztos legyen – számolt be a Híradó.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: továbbra is Trócsányi Lászlót tartja a legalkalmasabb embernek a posztra. Hozzátette: a baloldal támadta meg Trócsányi László jelölését – hangzott el az M1 Híradójában.

– Egy éles harc zajlik, és a következő években is zajlik majd az európai bevándorlásellenes és bevándorláspárti erők között, amit úgy is mondhatunk régi nyelven, hogy a jobboldal és baloldal között, és hát a baloldal az álnok és könyörtelen, kitartó, tehát nincs elveszett labda, ez a fajta középpályás a baloldal, addig mennek, amíg az ellenfél mozog, amíg egy újabb kiskaput nem találnak, ha kell, akkor a partvonalon kívülről hoznak segítséget, megbeszélik a bíróval, szóval mindent kitalálnak, ez egy nagy, nagy csata, amikor a baloldallal kell az embernek szembefordulnia, de hát mi se most jöttünk le a falvédőről, majd menni fog ez– fogalmazott a kormányfő

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.