Közélet

24.hu: Nemesi Pálnak nem politikai vitái vannak Botka Lászlóval

24.hu: Nemesi Pálnak nem politikai vitái vannak Botka Lászlóval

2019. szeptember 25., szerda
24.hu: Nemesi Pálnak nem politikai vitái vannak Botka Lászlóval

A baloldali fellegvárban Fidesz-támogatással, de függetlenként induló Nemesi Pálnak nincsenek igazán politikai töltetű vitái az MSZP-s Botka Lászlóval, inkább gazdaságfejlesztési kérdésekben nem értenek egyet a szegedi polgármesterrel - olvasható a 24.hu által a független polgármesterjelölttel készített interjúban.

A cikkből kiderül, hogy Nemesi Pál tisztában van azzal is, hogy a korábbi fideszes városvezetés ügyeit nem felejtették el a szavazók, szerinte azonban 17 év után most már látható a változás a helyi pártszervezetben. A független polgármesterjelölt elárulta azt is, hogy milyen a viszonya Botka Lászlóval. - El tudom mondani, hogyan változott a viszonyunk az évek során, hiszen Botka Lászlót azóta ismerem, hogy városvezető lett. Az első markáns véleménykülönbség a fedett uszoda és sportkomplexum előkészületeivel kapcsolatban alakult ki köztünk. A helykeresés során feltérképeztünk 8-10 lehetséges helyszínt. A többség az úgynevezett körtöltésen belül helyezkedett el, én viszont úgy gondoltam, hogy a város jövője szempontjából fontos, hogy a körtöltésen kívülre menjünk, és decentralizáljuk a várost. Ezen kívül mint kamaraelnök, legalább 4-5 éve szorgalmazom, hogy induljon egy zöldmezős iparipark-fejlesztés Szegeden. De hiába. Az interjúból kiderül az is, hogy a polgármesteri posztért való indulását egy lassan generálódott helyzet hozta el. - Tavaly még azt gondoltam, a következő években egyre kevesebb feladatot vállalok magamra, de mivel már hosszú ideje kritikus hangot ütöttem meg Szeged és Csongrád megye gazdaságfejlesztési kérdéseiben, egyre többen kapacitáltak, hogy hajrá, csináljuk meg. Ehhez a csapathoz aztán csatlakoztak a mostani támogatóim is. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.