Meteor

Napos időre és mérsékelt felmelegedésre készülhetünk

Napos időre és mérsékelt felmelegedésre készülhetünk

2019. szeptember 17., kedd
Napos időre és mérsékelt felmelegedésre készülhetünk

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd éjszaka tovább csökken a felhőzet, de délen még reggelig sok lesz a felhő. Eleinte főként délen és nyugaton, majd reggel már csak a déli határvidéken alakulhat ki eső, zápor, zivatar.

Szerdán a déli határvidéken is csökken a felhőzet, napközben gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csak északkeleten lehet több gomolyfelhő. Csapadék nem várható. Az északnyugati, északi szél több helyen megerősödik, szerdán néhol viharossá fokozódik, majd délután fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Reggelig a zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között valószínű, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 20 fok között alakul.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=Tjz69jMixP8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.