Meteor

Marad a borús, szeles időjárás

Marad a borús, szeles időjárás

2019. szeptember 7., szombat
Marad a borús, szeles időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap reggelig az ország nagy részén többnyire erősen felhős időre készülhetünk, és többfelé számítani kell esőre, záporra, helyenként zivatarra.

Az ország középső harmadában jelentősebb mennyiségű csapadék is lehullhat. Vasárnap délelőtt még főként a nyugati és az északi megyékben fordulhat elő kisebb eső, majd szakadozik a felhőzet, és délután csupán elszórtan valószínű zápor, néhol zivatar. Estefelé aztán nyugat felől befelhősödik az ég, és ismét egyre többfelé számíthatunk csapadékra. A keleties szél megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek.A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 18 és 27 fok között alakul, a keleti határvidéken lesz a melegebb.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=0nYq0A_3tl4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.