Sport

Lendületben a Szeged-Csanád GA

Lendületben a Szeged-Csanád GA

2019. szeptember 27., péntek
Lendületben a Szeged-Csanád GA

Egyértelműen jót tett a költözés a Szeged-Grosics GA csapatának. Amióta ismét Szegeden játszanak, még nem kaptak ki.

A stadionavató győzelem után a szegediek előbb a Budaörs ellen nyertek idegenben 3–0-ra, majd a Magyar Kupában szintén idegenben 3–1-es győzelemmel léptek tovább a Velence ellen. A hét nap alatt szerzett három győzelem nagyon sokat dobott az öltözői hangulaton is. –Nagyon frusztráló volt úgy készülni, hogy kieső helyen vagyunk, éppen ezért tudtuk milyen fontos két mérkőzés áll előttünk a Csákvár elleni győzelem után – mondta Germán Tamás. A csapatkapitány hozzátette, hogy az első győzelmük hiánya és a stadionavató gondolata is hatalmas motiváció volt.

– A Budaörs ellen végre lehoztunk egy meccset kapott gól nélkül, ami mindig fontos. Két meccset régen nyertünk már egymás után a bajnokságban. A kupában mindig érdekes egy alacsonyabb osztályú csapat ellen játszani, mert több vesztenivalónk van, mint nekik. Azok a srácok, akik kicsit kevesebb lehetőséget kapnak, szépen megoldották a feladatot. Összességében örülök ennek az eredményes hétnek. Remélem hasonló lesz a folytatás hétvégén a Dorog ellen, amely egy masszív és veszélyes csapat. De otthon a szurkolok segítségével győzelmet várok – foglalta össze a csatár. A Szeged-Csanád GA két győzelmével feljött a táblázat 14. helyére, az 5 tízpontos csapat közül kevesebb győzelme sorolja ide. Vasárnap 17 órától a szintén 10 pontos Dorog ellen folytatják a bajnokságot a Szent Gellért Fórumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.