Hírzóna

Horgásztársát lopta meg egy baksi pecás

Horgásztársát lopta meg egy baksi pecás

2019. szeptember 11., szerda
Horgásztársát lopta meg egy baksi pecás

A helyi körzeti megbízott néhány órán belül elfogta azt a 24 éves baksi férfit, aki egy kézi táskát lopott el a Dong-éri csatorna partján.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított szeptember 9-én délelőtt a sértett közelében horgászott Baks külterületén, a Dong-éri csatorna partján. A 24 éves R. László egy óvatlan pillanatban elemelte horgásztársa autóstáskáját, az abban lévő iratokkal együtt, majd távozott. Amikor a meglopott férfi észrevette, hogy hiányzik a táskája, azonnal jelentette azt a rendőrségen. A kiérkező körzeti megbízott a polgárőrrel együttműködve a közelben elfogta a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Kisteleki Rendőrkapitányságra. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az eltulajdonított dolgokat lefoglalták és azokat visszaadták a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.