Meteor

Fellélegezhetünk: elmúlt a veszély, javul az idő!

Fellélegezhetünk: elmúlt a veszély, javul az idő!

2019. szeptember 9., hétfő
Fellélegezhetünk: elmúlt a veszély, javul az idő!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn estétől nyugat felől határozott felhőzetcsökkenés veszi kezdetét, ezzel együtt a csapadék súlypontja, illetve a heves zivatarok is a keleti országrészre helyeződnek át.

Éjszakára kiderül az ég, majd nyugat felől magasszintű felhők sodródnak be. Hajnalban helyenként pára, ködfoltok is képződnek. Kedden a napos időt csak kevés fátyolfelhő zavarja majd, és csapadék sem várható. Az egyre nagyobb területen nyugatira, északnyugatira forduló szelet olykor erős széllökések kísérhetik. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, kedden már keleti, délkeleti irányú lesz az áramlás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű. A hajnal a felhősebb keleti tájakon lesz enyhébb. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 21 és 26 fok között alakul.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=yYXbrMNG8z0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.