Gazdaság

Felkészítő workshopot tart az SZTE mezőgazdasági kara

Felkészítő workshopot tart az SZTE mezőgazdasági kara

2019. szeptember 4., szerda
Felkészítő workshopot tart az SZTE mezőgazdasági kara

ASzegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara aHello Modern Agrárium programsorozat keretében felkészítő workshopot tart szeptember 4-én, szerdán 10 órakor a vásárhelyi fakultáson.

A Szegedi Tudományegyetem a Kaposvári Egyetemmel és a Szent István Egyetemmel közösen rendezi meg a Hello Modern Agrárium programsorozatot, amelynek célja, hogy a végzős középiskolások, fiatal pályaválasztók megismerjék a mezőgazdaság high-tech arcát és közelebb kerüljenek az agráriumhoz. A szeptember 4-i felkészítő workshopon a Hódmezővásárhelyről és környékéről érkező végzős diákok Gémesi Zsolt inkubációs- és befektetési menedzser (Startup Campus, BME) segítségével megismerkedhetnek a startupok világával, azzal, hogyan kell csapatban együttműködni, milyen készségek elsajátításával lehet eredményesen prezentálni és sikerre vinni egy-egy agrárinnovációs elképzelést, ötletet. Szeptember 23-án élesben, az előzőekben elsajátított készségekkel a diákok bemutatják az általuk kidolgozott projektet, majd az ötletversenyen szakmai zsűri segítségével hirdetik ki a győztes csapatokat, végül pedig szeptember 27-én az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron egy szuperdöntőben választják ki a kockázati tőkebefektetők, hogy melyik csapat kapja a fődíjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.