Hírzóna

Elloptak egy buszt Sándorfalván

Elloptak egy buszt Sándorfalván

2019. szeptember 20., péntek
Elloptak egy buszt Sándorfalván

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a társasággal szemben, akik kinyitottak, majd elvittek egy parkoló buszt a sándorfalvi autóbusz-állomásról. Eljárás indult ellenük - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők április 6-án hajnalban vitték el a sándorfalvi autóbusz-pályaudvaron lévő tömegközlekedési eszközt. Mivel tudták hogyan kell kinyitni, beszálltak, majd a 23 éves egyik elkövető elindította a járművet. Útjuk alatt kidöntöttek egy közlekedési táblát, amelynek során a busz oldala megsérült. Amikor visszatértek Sándorfalvára, a kiérkező járőrök igazoltatták, majd előállították őket. Kihallgatásukon a gyanúsítottak elismerték a cselekmények elkövetését. A három fiatalellen jármű önkényes elvétele, valamint az önjelölt vezetővel szemben engedély nélküli vezetés ésittas állapotban elkövetett járművezetésmiatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.