Közélet

Befejeződnek a mentési munkálatok Csongrádban

Befejeződnek a mentési munkálatok Csongrádban

2019. szeptember 12., csütörtök
Befejeződnek a mentési munkálatok Csongrádban

Csütörtökön befejeződnek a mentési munkálatok Csongrád megyében - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Szerdán is folytatódott a hétfői vihar okozta károk felszámolása. Öt megye százhúsz tűzoltója végezte folyamatosan a műszaki mentéseket Csongrád megyében. A hivatásos egységek munkáját az önkéntes tűzoltó egyesületek és a megyében működő önkéntes mentőcsoportok is segítették. Szerdán is a kidőlt fák és a leszakadt faágak adták a legtöbb munkát az egységeknek. Több fa is gyökerestől kifordult a földből, megrongálva a közeli épületeket. A leszakadó ágak sok helyen veszélyeztették a gyalogosok és az autósok forgalmát is. A tűzoltók késő estig folyamatosan végezték a műszaki mentéseket, szinten mindenhol motoros láncfűrész, mentőkötél és gépezetes tolólétra segítségével avatkoztak be. Az elmúlt hét napban újabb személyi sérülésről nem érkezett hír a katasztrófavédelem főügyeletére

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.