/

Álláskeresőknek szerveznek üzemlátogatást Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csoportos üzemlátogatást szervez a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum keretében a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A céglátogatások a projekt célcsoportjába tartozó álláskeresők számára teremtenek lehetőséget arra, hogy megismerjék a foglalkoztatást elősegítő támogatásokat és felhívják a térségben munkát vállalni szándékozók figyelmét az aktuálisan elérhető álláslehetőségekre.

A szervezetek együttműködésének köszönhetően ezúttal Röszkére, a PaprikaMolnár Kft. üzemébe juthatnak el álláskeresők, akik testközelből ismerhetik meg, hogy milyen lehetőségek várják őket a vállalkozásnál. A jelenleg vállalkozás egyedülálló módon ötvözi a gyártást a hagyományőrzéssel. Malmukban kiváló őrleményeket és fűszerkeverékeket gyártanak és múzeumukban bemutatják a szegedi és magyar paprika kultúra 200 éves történetét is. Termékeik között az édes és csípős fűszerpaprika-őrlemények, magolajak, pelyhek, füstölt paprikák, paprikás fűszersók és fűszerkeverékek, zöldség-szárítmány keverékek, ételízesítők és paprikás ajándéktárgyak egyaránt megtalálhatók.

Az eseményen a Csongrád megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködési program konzorciumi partnerei nevében dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott, Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke, valamint Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke ad tájékoztatást a projekt előrehaladásáról és a csoportos üzemlátogatás céljáról. Az eseményen részt vesz Molnár Anita, a cég vezetője is.

 

Előző sztori

Általános iskolás gyerekekkel nézetik Botka László kampányplakátjait Szegeden

Következő sztori

Gyermekvédelmi fejlesztőközpontot avatnak Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek