A tavalyi bronzérmes ellen kezd a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Naturtex-SZTE-Szedeák pénteken 18 órakor a tavalyi bronzérmes Pécs otthonában kezdi a férfi kosárlabda NB I/A 2019/20-as szezonját. A bajnoki rajtot megelőző sajtótájékoztatón Andjelko Mandics vezetőedző elmondta, nehéz idényre számít, ugyanakkor bízik a játékosaiban és a befektetett munkában.

– Tíz felkészülési meccset játszottunk, és majdnem mindegyiken teljes kerettel játszhattunk, ez nagyon fontos. Úgy érzem, jó irányba haladunk. Az éles meccsek más hozzáállást is hozhatnak, véleményem szerint nagyon szoros lesz a bajnokság, így mindegyik meccs, mindegyik labda, mindegyik lepattanó nagyon fontos lesz. Nem tartozunk az esélyes csapatok közé, de bízom a srácokban és abban a két közös hónapban, amit munkával töltöttünk – fogalmazott Andjelko Mandics.

Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, egyelőre nehéz megsaccolni, hogy idén mire lehet képes a csapat. Kiemelte, mentálisan sokat erősödtek az elmúlt időszakban.

– Jó szellemű társaság jött össze, mentálisan erős csapatunk lehet idén. A magyar játékosok produkciója nagyon sokat nyom majd a latba, hiszen a szabály szerint egy magyarnak mindig pályán kell lennie. Nálunk is sok fiatal játékos kaphat meghatározó szerepet – értékelt.

A szegedi kosarasok október 4-én a bajnoki címvédő Falco ellen mutatkoznak be az Újszegedi Sportcsarnok közönsége előtt.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Az önkormányzat miatt dolgoznak életveszélyes körülmények között a szegedi rendőrök

Következő sztori

888: "Az ember, aki legyőzheti Botka Lászlót" - interjú

Legutóbbi hasonló cikkek