Sport

A tavalyi bronzérmes ellen kezd a Szedeák

A tavalyi bronzérmes ellen kezd a Szedeák

2019. szeptember 25., szerda
A tavalyi bronzérmes ellen kezd a Szedeák

A Naturtex-SZTE-Szedeák pénteken 18 órakor a tavalyi bronzérmes Pécs otthonában kezdi a férfi kosárlabda NB I/A 2019/20-as szezonját. A bajnoki rajtot megelőző sajtótájékoztatón Andjelko Mandics vezetőedző elmondta, nehéz idényre számít, ugyanakkor bízik a játékosaiban és a befektetett munkában.

- Tíz felkészülési meccset játszottunk, és majdnem mindegyiken teljes kerettel játszhattunk, ez nagyon fontos. Úgy érzem, jó irányba haladunk. Az éles meccsek más hozzáállást is hozhatnak, véleményem szerint nagyon szoros lesz a bajnokság, így mindegyik meccs, mindegyik labda, mindegyik lepattanó nagyon fontos lesz. Nem tartozunk az esélyes csapatok közé, de bízom a srácokban és abban a két közös hónapban, amit munkával töltöttünk – fogalmazott Andjelko Mandics. Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, egyelőre nehéz megsaccolni, hogy idén mire lehet képes a csapat. Kiemelte, mentálisan sokat erősödtek az elmúlt időszakban. - Jó szellemű társaság jött össze, mentálisan erős csapatunk lehet idén. A magyar játékosok produkciója nagyon sokat nyom majd a latba, hiszen a szabály szerint egy magyarnak mindig pályán kell lennie. Nálunk is sok fiatal játékos kaphat meghatározó szerepet – értékelt. A szegedi kosarasok október 4-én a bajnoki címvédő Falco ellen mutatkoznak be az Újszegedi Sportcsarnok közönsége előtt. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.