Közélet

A belvárosi galambhelyzet egy újabb példa a városvezetés nemtörődömségére

A belvárosi galambhelyzet egy újabb példa a városvezetés nemtörődömségére

2019. szeptember 24., kedd
A belvárosi galambhelyzet egy újabb példa a városvezetés nemtörődömségére

Jelenleg három komoly probléma sújtja Szeged belvárosát: az utcákon székelő hajléktalanok, az öntudatlan zombidrogosok és a mindent telepottyantó galambok. Három olyan probléma, amelyről nem hajlandó tudomást venni az önkormányzat, pedig a szegedieket egyre jobban felháborítja a tény, hogy szeretett városukban balkáni állapotok uralkodnak.

- Ezt a fotót hétfő délután készítettem a városháza mellett. A városvezetők nap mint nap elmennek itt, mégse zavarja őket a mértéktelen fertő, ami a Feketesas utcában

veszélyezteti az emberek egészségét

? – írta felháborodottan K. Csaba.

Az olvasó hozzátette, pár sarokkal arrébb, az Anna kútnál található egy pad, amit a galambok rendszeresen telepottyantanak. - Nem tudom, hogy kinek van gusztusa leülni erre a padra. Talán célszerűbb lenne máshová helyezni, mert így állandóan a galambok áldozatává válik, ráadásul amúgy is értelmezhetetlen helyen van számomra.

Az önkormányzatnak még augusztus 16-án, azaz közel másfél hónapja elküldtük kérdéseinket a belvárosi galambhelyzettel kapcsolatban, de azóta nem válaszoltak. Nagyon úgy fest, hogy egyszerűen nem hajlandóak tudomást venni a problémáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.