A belvárosi galambhelyzet egy újabb példa a városvezetés nemtörődömségére

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jelenleg három komoly probléma sújtja Szeged belvárosát: az utcákon székelő hajléktalanok, az öntudatlan zombidrogosok és a mindent telepottyantó galambok. Három olyan probléma, amelyről nem hajlandó tudomást venni az önkormányzat, pedig a szegedieket egyre jobban felháborítja a tény, hogy szeretett városukban balkáni állapotok uralkodnak.

– Ezt a fotót hétfő délután készítettem a városháza mellett. A városvezetők nap mint nap elmennek itt, mégse zavarja őket a mértéktelen fertő, ami a Feketesas utcában veszélyezteti az emberek egészségét? – írta felháborodottan K. Csaba.

Az olvasó hozzátette, pár sarokkal arrébb, az Anna kútnál található egy pad, amit a galambok rendszeresen telepottyantanak. – Nem tudom, hogy kinek van gusztusa leülni erre a padra. Talán célszerűbb lenne máshová helyezni, mert így állandóan a galambok áldozatává válik, ráadásul amúgy is értelmezhetetlen helyen van számomra.

Az önkormányzatnak még augusztus 16-án, azaz közel másfél hónapja elküldtük kérdéseinket a belvárosi galambhelyzettel kapcsolatban, de azóta nem válaszoltak. Nagyon úgy fest, hogy egyszerűen nem hajlandóak tudomást venni a problémáról.

Előző sztori

Szőlőszentelést és szüreti ünnepet tartanak Mórahalmon

Következő sztori

Lékó Péternek is szerepet szán a Magyar Sakkszövetség elnöke