Hírzóna

Vonaton alvó utast fosztott ki egy kisteleki férfi

Vonaton alvó utast fosztott ki egy kisteleki férfi

2019. augusztus 1., csütörtök
Vonaton alvó utast fosztott ki egy kisteleki férfi

Egy vonaton alvó utastól vett el százezer forintot egy kisteleki férfi, kifosztás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 23 éves feltételezett elkövető július 28-án 15 óra körül szállt fel a Szegedre tartó vonatra. Az egyik vagonon sétált keresztül, amikor felfigyelt az alvó sértettre. Beült mellé a fülkébe, majd átkutatta a vállán lévő táskát, amiből kivett százezer forint készpénzt. A férfi eközben felébredt, de a gyanúsított elterelte a figyelmét és kiszaladt a kabinból. A sértett utánaeredt, de csak a szerelvény végén érte utol, ahol a pénz egy részét visszakapta. Ezt követően értesítette a rendőrséget, majd utastársával a végállomásig visszatartották az elkövetőt. A rendőrök a férfit igazoltatták, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.