Szórakozás

Új helyszínen az Eötvös Cirkusz

Új helyszínen az Eötvös Cirkusz

2019. augusztus 2., péntek
Új helyszínen az Eötvös Cirkusz

Az Eötvös Cirkusz 2019 évi műsorában igazi csemegét mutat be. Magyarországon utazó cirkuszban először láthatja a kedves közönség a Moszkva Cirkusz sztárjait felsorakoztató szuper produkciókban! Ez egy vadonatúj kezdeményezés! Szegeden ezúttal új helyszínen, az Auchan áruház mellett lesz látható augusztus 8-tól 20-ig.

A lélegzetelállító artistaprodukciók, gyönyörű nemzeti kosztümök és koreográfiák garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak minden korosztálynak! Természetesen, a hagyományos cirkusz műsorban, sok új cirkusz műsorszámokat is láthat a kedves közönség. Az igazi cirkuszműsorból nem maradhatnak ki, az idomított állatok sokasága: tigrisek, tevék, zebrák, watussik, lámák, lovak, kutyák, macskák, stb. Ne hagyja ki ezt valóban látni kell, ha nem hisz a fülének higgyen a szemének!

ELŐADÁSOK:

hétköznapokon: 19.00 órakor szombaton: 19.00 órakor vasárnap: 17.00 - órakor aug.19-én hétfőn: 19.00 órakor aug.20-án kedden: 15.00 - órakor

HÉTFŐ, KEDD, SZERDA SZÜNNAP

Csak csütörtökön: 2-öt fizet 3-t kap. csak a B szektorba érvényes Pénteken a 2. jegy 50% -kal olcsóbb. Minden szektorra bérvényes!!! Hétvégén mindejegy árából 500.-ft kedvezmény!!! Kedveszmének a szórólap felmutatása esetén érvényesek! infóvonal: 06/70 611 7777, www.eotvoscirkusz.com, Facebook: Eötvös Cirkusz New Page Cirkuszpénztár nyitva: 10-19 óráig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.