Hírzóna

Több biciklit is ellopott Vásárhelyen egy notórius tolvaj

Több biciklit is ellopott Vásárhelyen egy notórius tolvaj

2019. augusztus 20., kedd
Több biciklit is ellopott Vásárhelyen egy notórius tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több kerékpárt is eltulajdonított a városban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A feltételezett elkövető április elején összesen négy kétkerekűt lopott el Hódmezővásárhely belvárosában. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a cselekmények elkövetését. Elmondta azt is, hogy a bicikliket eladta. A 27 éves férfi ellen üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a kerékpárokat lefoglalták és egy bordó kivételével visszaadták azokat tulajdonosaiknak. A gazdátlan bicikli tulajdonosának jelentkezését a jármű papírjaival együtt várják a rendőrkapitányságon. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.