Közélet

Százötvenezredik ügyfelét fogadta a csongrádi kormányablak

Százötvenezredik ügyfelét fogadta a csongrádi kormányablak

2019. augusztus 23., péntek
Százötvenezredik ügyfelét fogadta a csongrádi kormányablak
A Csongrádi Járási Hivatal kormányablakának százötvenezredik ügyfelét köszöntötte dr. Juhász Tünde kormánymegbízott és dr. Szubally Brúnó hivatalvezető.

A csongrádi integrált ügyfélszolgálat 2015 márciusában kezdte meg a működését a járásszékhelyen. Akkor 265-féle ügykörben fordulhattak a járásban élők a hivatal munkatársaihoz, mára az itt intézhető ügykörök száma elérte a 2500-at. Ezek egyik legnépszerűbbike a gépjármű-ügyintézés, Bólya János, a százötvenezredik ügyfél is éppen emiatt érkezett a hivatalba. – Elég sokat megfordulok itt, de eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Maximálisan elégedett vagyok az ügyintézéssel, rugalmasak, segítőkészek az itt dolgozók – mondta el a férfi, miután átadta neki Juhász Tünde és Szubally Brúnó a gratuláló emléklapot. Dr. Juhász Tünde kiemelte: a statisztikák szerint a kormányablak alig több mint négyéves működése alatt a huszonkétezres lakosú járás minden lakója legalább egyszer megfordult már itt. A kormánymegbízott hozzátette: a legnépszerűbb szolgáltatások a személyi okmányokhoz, illetve a gépjárművekhez kapcsolódó ügyintézések, de az elmúlt egy hónapban a Családvédelmi Akcióterv által biztosított támogatások igénylése miatt is sokan fordultak a kormányablak munkatársaihoz. Felkészültünk a fogadásukra, minden ügyintézőnk tud segítséget nyújtani a szükséges dokumentumok beszerzéséhez – tájékoztatott. A kormánymegbízott szerint az integrált ügyfélszolgálatok népszerűsége abból adódik, hogy az állampolgár egy helyen megkap minden információt, amely a hivatali ügyintézéshez szükséges.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.