Közélet

Strandfesztivált tartanak Vásárhelyen

Strandfesztivált tartanak Vásárhelyen

2019. augusztus 20., kedd
Strandfesztivált tartanak Vásárhelyen

Egész napos strandfesztiválra várja a Szeretem Vásárhelyt Egyesület Hódmezővásárhely lakóit augusztus 20-án. Ingyenes a belépés és a programok is - még hőlégballonozni is lehet - írja a Délmagyar.

Egész napos strandfesztiválra várja a Szeretem Vásárhelyt Egyesület Hódmezővásárhely lakóit augusztus 20-án. A Vizes 20. elnevezésű rendezvényre ingyenes a belépés és a programok is. A strandolási lehetőség mellett koncertek, játékok is várnak a vásárhelyiekre. Hőlégballonozni is lehet. – A délelőtt a ráhangolódásé lesz. Plázshangulatot varázsolunk a strandra. Hűtött gyümölcslével is kedveskedünk a plázson kikapcsolódó vásárhelyieknek. Délután 1-től aktív kikapcsolódást kínálunk. 13-tól 17 óráig játékos vetélkedők várnak az érdeklődőkre. Ki lehet próbálni a felfújható ugráló várost. Lesz rodeóring, buborékfoci, élőteke és kalandpark-csúszdás akadálypálya is – mondta Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egyik alapítója. 17 órakor kezdődik a Dupla Kávé együttes koncertje, 17-től 20 óráig pedig hőlégballonozni lehet. 18 órától a meleg vizes medencében habpartit rendeznek. Az est folyamán fellép a Fiesta, majd DJ Seladi keveri a zenét. A Hősök zenekar 22.30kor lép színpadra, utána Joerjunior lesz a DJ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.