Sport

Pastor: Izgalommal várom a következő szezont

Pastor: Izgalommal várom a következő szezont

2019. augusztus 29., csütörtök
Pastor: Izgalommal várom a következő szezont

A MOL-Pick Szeged vezetőedzője szerint védekezésben sikerült előrelépniük, azonban az eladott labdákra jobban oda kell figyelni az előkészületi meccsek és a strasbourgi torna alapján.

A klub honlapján megjelent interjúban a mester szerint hasznosnak bizonyult a Franciaországban rendezett előkészületi torna, mert mindenki kapott játéklehetőséget. "Rosta Miki is sokat a pályán volt, mert Matej Gaber sem volt teljesen rendben. Mind a két védekezést használtuk. Érdekelt bennünket, hogy miként reagálnak rá az ellenfelek, ez a későbbiekben nagyon hasznos lesz. Védekezésben sokat léptünk előre, elégedett voltam a tornával, persze, a hibákat javítanunk kell" – mondta Pastor.

Archív fotó: Kovács Ferenc

Az edző azt is kifejtette, nem szabad labdákat eladni, különben a Montpellier elleni meccshez hasonlóan vereséggel távozik csapata a pályáról.

"Mi minden meccs előtt videózunk, elemezzük az ellenfeleket, ez egy fontos része a csapat felkészülésének" – részletezte, majd hozzátette, minden csapattagnak bőven jutott terhelés, a kapusok 60-60 percen át védtek a mérkőzéseken.

Pastor együttese szerdán folytatta a felkészülést a szezonra, hiszen szombaton már Csurgó ellen játszanak bajnoki mérkőzést, két hét múlva pedig a BL-ben kell helyt állniuk. "Gyorsaságban még fejlődnünk kell, kicsit az látszott a játékunkon, hogy a szlovéniai edzőtábor még a fiúkban van. A héttel befejeződött a felkészülési időszak, kezdődik a szezon, amit természetesen én is izgalommal várok. Jó lesz újból lelkes, és nagyszerű közönségünk előtt pályára lépni" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.