Szórakozás

Népszerű a balástyai lovastábor

Népszerű a balástyai lovastábor

2019. augusztus 16., péntek
Népszerű a balástyai lovastábor

Egy hét alatt mindenki megtanulja a lovaglás alapjait a balástyai táborban, ahová gyakorlott lovasok is szép számmal érkeznek az ország minden pontjáról. A 20 hektáros terület és a környék rengeteg lehetőséget ad a tereplovaglásra, ez a legnagyobb vonzereje az egyhetes programnak - olvasható a Délmagyar cikkében.

Harmincnégy gyerek táborozik a héten Balástyán a Leon Cavallo Lovasklubban. Ez az utolsó turnus, idén összesen hat héten keresztül várták itt a lovaglás szerelmeseit. Akikből akad bőven: volt olyan hét, amikor közel ötvenen nyüzsögtek a 20 hektáros birtokon. Az ország minden részéről érkeznek ide fiatalok, sőt több külföldön élő magyar család is kifejezetten a tábor idejére szervezi a hazalátogatást, hogy részt tudjanak venni a programokon. – Írországból, Amerikából, Angliából és Svédországból is jönnek hozzánk – sorolta Ferenciné Kinyó Karolina táborvezető. De határokon belülről is többen sokat utaznak ennek a tábornak a kedvéért. Bencsik Hanna és Ferenczi Zsófi például Karcagról jöttek Balástyára. – Otthon is lovagolunk, de azt már megszoktuk, ki akartunk próbálni valami mást is. Nálunk ráadásul kevés tereplovaglásra van lehetőség, az pedig itt adott – mondták. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.