Közélet

Közeleg az állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban (is)

Közeleg az állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban (is)

2019. augusztus 14., szerda
Közeleg az állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban (is)

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az állatkertek éjszakáját, a hagyományoknak megfelelően a nyár utolsó péntekén, idén augusztus 30-án. A kezdeményezéshez a Szegedi Vadaspark is csatlakozott.

A programot a Vadaspark megnyitásának 30. évfordulójához kötődő rendezvénysorozatba illesztették, amely során hónapról hónapra egy-egy kontinenst jelenítenek meg. Augusztusban Afrika kerül sorra, ennek megfelelően várják igazán egzotikus programokkal az érdeklődőket már délután 18.00-tól. A fekete kontinens kultúrájának felidézésében a Magyar Afrika Társaság lesz segítségre, amely révén lesz zenés produkció (Serengeti Zenekar), kézműves-foglalkozások, afrikai ruhapróba és hangszerbemutató is. Emellett gyermekműsorral is készülnek, a Grimm-Busz Színház előadásán szórakozhatnak a legkisebbek. A zenés, játékos programokat egészítik ki hagyományos esti állatbemutatók 21.00 óráig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.