//

Közeleg az állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban (is)

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az állatkertek éjszakáját, a hagyományoknak megfelelően a nyár utolsó péntekén, idén augusztus 30-án. A kezdeményezéshez a Szegedi Vadaspark is csatlakozott.

A programot a Vadaspark megnyitásának 30. évfordulójához kötődő rendezvénysorozatba illesztették, amely során hónapról hónapra egy-egy kontinenst jelenítenek meg. Augusztusban Afrika kerül sorra, ennek megfelelően várják igazán egzotikus programokkal az érdeklődőket már délután 18.00-tól.

A fekete kontinens kultúrájának felidézésében a Magyar Afrika Társaság lesz segítségre, amely révén lesz zenés produkció (Serengeti Zenekar), kézműves-foglalkozások, afrikai ruhapróba és hangszerbemutató is. Emellett gyermekműsorral is készülnek, a Grimm-Busz Színház előadásán szórakozhatnak a legkisebbek. A zenés, játékos programokat egészítik ki hagyományos esti állatbemutatók  21.00 óráig.

Előző sztori

Huszonötezredik vendégét köszöntötte a Dóm Látogatóközpont

Következő sztori

Először találkozhatott apjával a szegedi oroszlánkölyök