Közélet

Kiszomboron fesztiváloztak a makói zsaruk

Kiszomboron fesztiváloztak a makói zsaruk

2019. augusztus 13., kedd
Kiszomboron fesztiváloztak a makói zsaruk

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a „Pusztán Hatan Újratöltve” pályázat keretében Kiszomboron jártak - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság..

A rendőrök a „Pusztán Hatan Újratöltve” pályázat kihelyezett lakossági fórumán közlekedési, valamint személy- és vagyonvédelmi tanácsokat adtak a kiszombori „Kukorica-útvesztő Fesztivál” részeként augusztus 10-én megrendezett „ősmagyar" napon. A kitelepülés a Mobil Bűnmegelőzési Centrum és felszerelésének segítségével valósult meg. A standot felkeresők nem csak elméletben ismerkedhettek meg a modern védelmi eszközökkel, hanem a mobil vagyonvédelmi táska tartalmát bemutatva, fizikálisan is találkozhattak azokkal. A keresztrejtvényt helyesen megfejtők nyitásérzékelőt vagy személyi riasztót kaptak. A bátrabbak kipróbálhatták ügyességüket az útvesztőben, amelynek teljesítése után prevenciós tanácsokat kaphattak az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.