Közélet

Kezdődik a csongrádi borfesztivál

Kezdődik a csongrádi borfesztivál

2019. augusztus 15., csütörtök
Kezdődik a csongrádi borfesztivál

A csongrádi nyár legnagyobb városi rendezvénye a Borfesztivál. A jelentős hagyományokra visszatekintő eseményt pár éve új helyszínre költöztették, ami remek döntésnek bizonyult: idén is biztosan zsúfolásig telik meg a Borutca - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintaz idén huszonkettedik alkalommal megrendezendő mulatság hosszú évekig a Dob utcában kapott helyet, a szervezők tavalyelőtt tették át új helyszínre, a Fő utcára a rendezvényt. Noha meglehetősen erős volt a „szembeszél" és sokan tamáskodtak, sőt, egyenesen előre temették a fesztivált, mégis remek húzásnak bizonyult a város szívébe költöztetni a „Borfesztet". A szervezők idén is sok vendégre számítanak, a borászok, az árusok és a kitelepülő civil szervezetek is megtalálták a helyüket, elhalkultak a korábbi kétkedő hangok. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Majzik Attila)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.