Ismét megszólalt a Rádió 88 tulajdonosa

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményben reagált a Rádió 88 tulajdonosa az utóbbi napokban megszaporodó, többségében hazugságot vagy csúsztatásokat tartalmazó városházi cikkekre.

Tóth Géza közleményét változtatás nélkül tesszük közzé:

“Kollégáimmal, változatlan tulajdonosi háttérrel folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Rádió 88 szeptember 1. után is az életünk része maradjon. Az elmúlt napokban több, a jövőnkkel kapcsolatos, légből kapott és valótlan hír látott napvilágot. Amellett hogy az ebben szereplő információk hamisak, egyáltalán nem segítik a megmaradásunkat. Nagyon köszönjük a hallgatóink, a szegediek töretlen szeretetét és támogatását. Egyúttal szeretnénk megkérni a politikai pártokat, és hírportálokat, ne sajátítsák ki a Rádió 88-at saját céljuk eléréséhez. A rádió jövőjével kapcsolatban hiteles tájékoztatást kizárólag a tulajdonos tud és fog adni hallgatói számára.”

A közlemény megírására valószínűleg azért volt szükség, mert az utóbbi napokban Botka László háziújságja valótlan, légből kapott híreket adott közre a Rádió 88 jövőjével kapcsolatban. Legutóbb a polgármester bértollnokai írták azt, hogy “most ott tartunk, hogy az utolsó pillanatban mégis megmenekülhet az adó azért, hogy milliárdos Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje legyen az életünk része.” Ez totális hülyeség, bár az egész “cikk” rendkívül zavaros, kapkodó és értelmetlen.

Előző sztori

Választási bizottsági tagokról döntött a közgyűlés pénteken

Következő sztori

Állatkertek éjszakája: itt a részletes szegedi program