Közélet

Ismét megszólalt a Rádió 88 tulajdonosa

Ismét megszólalt a Rádió 88 tulajdonosa

2019. augusztus 23., péntek
Ismét megszólalt a Rádió 88 tulajdonosa

Közleményben reagált a Rádió 88 tulajdonosa az utóbbi napokban megszaporodó, többségében hazugságot vagy csúsztatásokat tartalmazó városházi cikkekre.

Tóth Géza közleményét változtatás nélkül tesszük közzé: "Kollégáimmal, változatlan tulajdonosi háttérrel folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Rádió 88 szeptember 1. után is az életünk része maradjon. Az elmúlt napokban több, a jövőnkkel kapcsolatos, légből kapott és valótlan hír látott napvilágot. Amellett hogy az ebben szereplő információk hamisak, egyáltalán nem segítik a megmaradásunkat. Nagyon köszönjük a hallgatóink, a szegediek töretlen szeretetét és támogatását. Egyúttal szeretnénk megkérni a politikai pártokat, és hírportálokat, ne sajátítsák ki a Rádió 88-at saját céljuk eléréséhez. A rádió jövőjével kapcsolatban hiteles tájékoztatást kizárólag a tulajdonos tud és fog adni hallgatói számára." A közlemény megírására valószínűleg azért volt szükség, mert az utóbbi napokban Botka László háziújságja valótlan, légből kapott híreket adott közre a Rádió 88 jövőjével kapcsolatban. Legutóbb a polgármester bértollnokai írták azt, hogy "most ott tartunk, hogy az utolsó pillanatban mégis megmenekülhet az adó azért, hogy milliárdos Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje legyen az életünk része." Ez totális hülyeség, bár az egész "cikk" rendkívül zavaros, kapkodó és értelmetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.