Szórakozás

Hamarosan kezdődik a vásárhelyi Kéktó Fesztivál

Hamarosan kezdődik a vásárhelyi Kéktó Fesztivál

2019. augusztus 6., kedd
Hamarosan kezdődik a vásárhelyi Kéktó Fesztivál

Családi kikapcsolódást kínál számos formában Hódmezővásárhelyen péntektől vasárnapig a X. Kéktó Fesztivál - számolt be a Rádió7.

Kucsora Péter, az esemény egyik szervezője a rádiónak elmondta, hogy a többi között lovasbemutatók, lovas ügyességi és fogathajtó versenyek, illetve színpadi fellépők, népdalkórusok és együttesek kínálnak élményeket a hétvégére. Hozzátette: a Furioso-North Star vásárhelyi lófajta ünnepe pénteken lovas zarándokúttal indul. Délben gyülekeznek a lovasok, majd a Rárósi kopjafa megkoszorúzása után 1 órától indul a menet Derekegyház-Tompahátra, a Furioso Emlékparkba. Ezután vonulnak a lovasok a háromnapos rendezvény helyszínére, a vásárhelyi Rárós Pusztára, amelyet a Rárósi út 9-es kilométerénél találhatnak meg az érdeklődők. A helyszínen a híres kéktói ménes Furioso-North Star lovait is láthatja a közönség.

(Kiemelt kép: kektoimenes.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.