Közélet

Akár csongrádi doktor is lehet a nemzet háziorvosa

Akár csongrádi doktor is lehet a nemzet háziorvosa

2019. augusztus 7., szerda
Akár csongrádi doktor is lehet a nemzet háziorvosa

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Egészségügyért Felelős Államtitkársága kilencedik alkalommal hirdette meg pályázatát, aminek a neve ebben az évben "Az év praxisa a Kárpát-medencében" díjról "A nemzet háziorvosa" díjra változott. A koncepció azonban változatlan maradt, a háziorvosi szolgálatok presztízsét szeretnék erősíteni - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintszeptember 14-én éjfélig még lehet jelölni háziorvosi rendelőket „A nemzet háziorvosa" díjra, amit idén is 10-10 háziorvos nyerhet el, munkatársaival, a nővérekkel együtt, határon innen és túl. Csongrád megyéből eddig hét orvostjelöltek a díjra pácienseik. Hódmezővásárhelyről Berényi Károly házi gyermekorvost és Szántai Gábor háziorvost, Szentesről Chomiak Waldemar háziorvost és Szuly Levente Tamás háziorvost, Szegedről pedig Kovács Éva és Sulyok Rita házi gyermekorvosokat, Szirtes Zoltán háziorvost. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.