Közélet

Adománygyűjtő napot tartanak a Szegedi Cicamentők

Adománygyűjtő napot tartanak a Szegedi Cicamentők

2019. augusztus 17., szombat
Adománygyűjtő napot tartanak a Szegedi Cicamentők

Adománygyűjtő Cica-napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete augusztus 19-én, hétfőn. Csordás Csilla masszőr ajánlotta fel a lehetőséget, hogy segíti a szervezetet.

Csordás Csilla masszőr indította a jótékonysági kezdeményezést, aminek lényege, hogy a hétfői nap bevételét a cicamentőknek ajánlja fel. Szili Éva, az egyesület elnöke elmondta, a helyszínen pénz és egyéb adományokat is gyűjtenek. Amire különösen szükség van: ketrecek, alomtálca, hordozó, törölköző, pamut textil, felnőtt és junior eledel, száraz tészta, gyógyszerek, vitaminok és fertőtlenítő szerek. A felajánlásokat augusztus 19-én, hétfőn délelőtt 9 és este 8 óra között fogadják a Maros utca 1. szám alatt.

Az egyesület folyamatosan várja az ideiglenes és a végleges befogadók jelentkezését is, mert rengeteg a kóbor, magára hagyott cica. Mivel jelenleg telt ház van, ezért csak akkor tudnak újabb állatot menteni, elhelyezni, ha szabadul fel hely, vagy lesznek új jelentkezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.