Közélet

A Fidesz-frakció megtisztítaná Makót a szeméttől

A Fidesz-frakció megtisztítaná Makót a szeméttől

2019. augusztus 29., csütörtök
A Fidesz-frakció megtisztítaná Makót a szeméttől

A Fidesz-frakció közös javaslatot nyújtott be a szerdai képviselő-testületi ülésen: egy később meghatározott szeptember közepi időpontban arra kérik a makóiakat, hogy mindenki tegye rendbe az ingatlana előtti területet - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint az ülésen ismét szóba került a szennyvízcsatornázás után leaszfaltozott utak állapota, amely több korábbi ülésen téma volt – tekintettel arra, hogy szeptember 17-én lejár a garanciális javítás határideje. Mint elhangzott, a kivitelező céggel sikerült megállapodni abban, hogy a még hátralévő helyreállításokat határidőn túl is elvégzik. Gáspár Sándor (MSZP) ennek kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenek előtt a csattogó csatornafedeleket kellene csendessé tenni. A Fidesz-frakció közös javaslatot nyújtott be, amelynek értelmében egy később meghatározott szeptember közepi időpontban arra kérik a makóiakat, hogy mindenki tegye rendbe az ingatlana előtti területet. Hadik György (Fidesz-KDNP) arra hívta fel a figyelmet, hogy a városban közel ezer üres ingatlan van. A nagytakarítást ezeknél is meg kell oldani, az időseknek, betegeknek pedig nyújtson segítséget a város – javasolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.