Sport

Végleges a MOL-Pick Szeged felkészülési programja

Végleges a MOL-Pick Szeged felkészülési programja

2019. július 18., csütörtök
Végleges a MOL-Pick Szeged felkészülési programja

Elkészült aMOL-Pick Szeged felkészülési programja, amely vasárnap aV. PICK-nikkel kezdődik. A csapat két hazai edzőmérkőzést játszik, elutazik Horvátországba és részt vesz aEuroTournoi felkészülési tornán is a franciaországi Strasbourgban.

A csapat vasárnap 16 órától az V. PICK-niken a szurkolókkal közösen nyitja meg a 2019-2020-as szezont. Bemutatják az új játékosokat és a mezeket, valamint több támogató is kitelepül a Széchenyi térre, ahol játékokkal, ajándékokkal várják majd az érdeklődőket, valamint a Blahalouisiana is élő koncertet ad. Jövő szerdán tíznapos magaslati edzőtáborba utazik az együttes a szlovéniai Roglára, majd augusztus 7-én és 10-én ingyen megtekinthető edzőmeccseken fogadja a Dabast és a Vácot az újszegedi sportcsarnokban. Augusztus harmadik hétvégéjén Horvátországban játszik kétszer a MOL-Pick Szeged, majd jön a nyár egyik legnagyobb felkészülési tornája, a strasbourgi EuroTournoi. Augusztus 22-én, pénteken 18.15-től az ellen a norvég Elverum ellen lépnek pályára Juan Carlos Pastor tanítványai, amellyel a Bajnokok Ligája csoportkörében is találkoztak. Szombaton 18.15-től az átalakuló francia Nantes lesz az ellenfél, a torna helyosztóit vasárnap rendezik.

Augusztus 22. (csütörtök), 17 óra: megnyitó, 18.15: Elverum–MOL-PICK SZEGED, 20.30: Montpellier HB–Csehovszki Medvegyi Augusztus 23. (péntek), 18.15: Csehovszki Medvegyi–Benfica. 20.30: HBC Nantes–Elverum. Augusztus 24. (szombat), 18.15: HBC Nantes–MOL-PICK SZEGED. 20.30: Montpellier HB–Benfica. Augusztus 25. (vasárnap), 13 óra: az 5. helyért. 15 óra: a 3. helyért. 17 óra: döntő. 19 óra: díjátadó.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a K&H férfi kézilabda liga 2019-2020-as idényének a sorsolását. Az időpontok nem véglegesek. A kiírás szerint szeptember 1-jén (vasárnap) hazai pályán a Csurgói KK ellen kezdi meg a K&H férfi kézilabda liga 2019-2020-as szezonját a Szeged. Mivel ez egy tervezet, és a VELUX EHF Bajnokok Ligája menetrendje sem ismert, így biztos, hogy sok-sok meccs kezdési napja, időpontja változik majd. A 2. fordulóban Komlóra utazik a csapat, majd jön az újonc Vác elleni szegedi meccs. A 4. fordulóban – szeptember 29. (vasárnap) – vívja az első rangadót a Szeged, méghozzá Tatabányán. A Veszprém elleni idegenbeli meccs december 8-ára (vasárnap) van kiírva, de mivel ezt minden bizonnyal az M4 Sport élőben adja, így ez is változik majd. A MOL-Pick Szeged a nagy riválist 2020. április 12-én fogadja, míg az alapszakasz utolsó meccsét május 10-én idegenben a Fradi ellen vívja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.