Közélet

Továbbra is járhatatlan a 63 millióból felújítandó utca Dorozsmán

Továbbra is járhatatlan a 63 millióból felújítandó utca Dorozsmán

2019. július 21., vasárnap
Továbbra is járhatatlan a 63 millióból felújítandó utca Dorozsmán

63 millió forintot különített el a városvezetés még tavaly ősszel a dorozsmai Vályogos utca felújítására, akkor azt ígérték, hogy tavasszal elkészül a fejlesztés. Azóta is járhatatlan az utca, nemhogy elkészíteni, de még hozzáfogni sem sikerült az illetékeseknek - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy továbbra sem indult meg a munka Kiskundorozsmán a Vályogos utcában, pedig novemberben a városüzemeltetési bizottság arról határozott, hogy több tízmillió forintból új aszfaltot kap az utca még az idei év első felében. Úgy tűnik, hiába, nem sikerült elvégezni a munkát, csupán néhány táblát helyeztek ki, „Kátyús úttest" felirattal… A sebességet is 30-ra korlátozták, ennyivel talán egy terepjáró tud ott közlekedni, mindenki más 10-20-nál többel nem próbálkozik, míg a biciklisek jót szlalomoznak a jelentős méretű úthibák között. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.