Hírzóna

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán

2019. július 20., szombat
Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, a teljes kapacitással üzemelő autópálya-határátkelőhelyen három-, a közúti átkelőnél egyórás várakozási időre számíthatnak a Szerbia felé tartó autósok. Hozzátette: a szabadságukról visszatérők miatt a röszkei közúti átkelőnél egy, az autópálya-határátkelőhelyen fél órát kell várakozni a belépő oldalon. Az ásotthalmi közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a sor - közölte a szóvivő. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia felé választhatják a tompai, bácsalmási, bácsszentgyörgyi, tiszaszigeti és hercegszántói átkelőket - hívta fel a figyelmet a százados. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a

www.police.hu

oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.