Hírzóna

Telefonfülkében hagyott pénztárcát nyúlt le egy baksi tolvaj

Telefonfülkében hagyott pénztárcát nyúlt le egy baksi tolvaj

2019. július 27., szombat
Telefonfülkében hagyott pénztárcát nyúlt le egy baksi tolvaj

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy baksi férfit, aki elvitt egy telefonfülkében felejtett pénztárcát Kisteleken. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A gyanú szerint a 31 éves elkövető július 24-én 13 óra körül parkolt le autójával a belvárosban. Miután kiszállt a járműből, felfigyelt a telefonfülkében lévő piros pénztárcára. Körbenézett, majd belépett a fülkébe és gyorsan zsebre tette azt. Ezt követően hazautazott és átnézte a tárcát, amiben okmányokat, valamint ötezer forint készpénzt talált. Az adatgyűjtés során a rendőrök néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Az elvitt pénzt a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.