Szórakozás

Szegedi, makói és vásárhelyi fürdő is csatlakozott a Strandok éjszakájához

Szegedi, makói és vásárhelyi fürdő is csatlakozott a Strandok éjszakájához

2019. július 16., kedd
Szegedi, makói és vásárhelyi fürdő is csatlakozott a Strandok éjszakájához

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte - mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel - emlékeztetett a szervezet elnöke. Beszámolt arról is, hogy évről évre nő az esemény látogatóinak száma, tavaly meghaladta a 40 ezer főt. A 10. évfordulóját ünneplő Strandok éjszakájához idén olyan fürdők, uszodák, strandok számára is csatlakoznak, amelyek még nem tagjai a szövetségnek - tette hozzá. A Strandok éjszakájához csatlakozott létesítmények pénteken meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, akik színes programkínálattal találkozhatnak - tájékoztatott Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára. A fürdőkben változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel várják a fürdőzőket. A zenei programok mellett tematikus szaunaprogramok, csúszdaverseny, aerobik és egyéb sportprogramok, habparti, lézershow és tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget. A programokról a

www.furdoszovetseg.hu

oldalon lehet részletesen tájékozódni.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.