Közélet

Nem okoz gondot a rendőrhiány Szegeden

Nem okoz gondot a rendőrhiány Szegeden

2019. július 15., hétfő
Nem okoz gondot a rendőrhiány Szegeden

Húsz rendőrjárőr hiányzik Szegedről, összesen 121 ilyen állás van a megyeszékhelyen, ebből csak 101 van betöltve. A rendőrség szerint így is ellátják a feladatukat - írja a Délmagyar.

A megyeszékhelyek háromnegyedében, tizennégy városban kevesebb járőr, járőrvezető és jár­­őrparancsnok dolgozik, mint kellene – derült ki azokból a válaszokból, amelyeket a 24.hu közérdekű adatigénylésére adtak a megyei rendőr-főkapitányok. Ilyen Szeged is. A megyeszékhelyen öt éve 133 státusz volt még, ma 121 van, de csak 101 járőr látja el a feladatot, vagyis majdnem ne­­gyedével csökkent a számuk. A Csongrád Megyei Rendőr-főka­pitányság tájékoztatása szerint a testület a szolgálati feladatait megfelelő számú rendőrrel teljesíti. A főkapitányság munkáját folyamatosan támogatja a Készenléti Rendőrség állománya is, tehát nincs probléma. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.