Közélet

Nagy sikert aratott a makói fürdőfesztivál

Nagy sikert aratott a makói fürdőfesztivál

2019. július 15., hétfő
Nagy sikert aratott a makói fürdőfesztivál

A makói fürdőfesztivál a szórványosan rossz idő ellenére is nagy sikert aratott a hétvégén. A rendezvény csúcspontja a főzőverseny volt, amelyen vajdasági, sőt indiai csapat is indult - írja a Délmagyar.

A Hagymatikumban most rendezték meg a hetedik für­dő­fesztivált. A háromnapos programot időnként meg-megszakította a zápor, de minden rendezvényt megtartottak – volt, amit zárt térben, a benti élménymedencéknél. Mindennap volt zenés kívánságműsor, tartottak sport­­bemutatókat, felléptek éne­­kesek, zenekarok, minden­­ki találhatott a saját ízlésének megfelelő szórakozást. A legérdekesebb azonban idén is a tucatnyi csapat részvételével megtartott, jó hangulatú, zenével kísért főzőverseny volt. A indulók közül a legegzoti­kusabb a Namaszté Makó nevű csapat volt. A név egy indiai üdvözlésre utal – azért, mert a három tag közül kettő indiai. Az egyetlen magyar, Marik Ta­­más szegedi, egyébként mindhárman a szegedi egyetem kutatói. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Szabó Imre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.