Közélet

Márki-Zay Péter megint rosszul látja a valóságot?

Márki-Zay Péter megint rosszul látja a valóságot?

2019. július 21., vasárnap
Márki-Zay Péter megint rosszul látja a valóságot?

Legutóbb Szentesen lázított a Fidesz és a kormány ellen a vásárhelyi polgármester. Egy szombati eseményen azt mondta, ha most ősszel az ellenzéknek sikerül győznie az önkormányzati választáson, akkor összefogással 2022-ben akár kétharmados diadalt is arathat. Hitgyülizett, grezsázott, halálcsillagozott és elsiratta az ellenzéki médiát - írja a promenad.hu.

Rejtőzködő üzemmódban, de gőzerővel folytatja nagypolitikai kampánykörútját Márki-Zay Péter.A belső válsággal küzdő, a balliberális média szerint széthullóban lévő Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke – bár előzetes programismertetőjéből „elegánsan” kifelejtette –szombaton Szentesen tartottmintegy két és fél órásellenzéki választási fórumot.A vásárhelyi polgármester tehát városa ügyeinek intézése helyett a Jövőnk Szentes néven összeálló, magát civilnek álcázó helyi ellenzéki pártkoalíció, valamint annak jobbikos polgármesterjelöltje, Szabó Zoltán Ferenc mellett kampányolt. Miközben szokásához hívena kormány és a Fidesz ellen uszított. Így fordulhatott elő, hogy a hol a Balatonon pihenő, hol az ország különféle településein road show-zó politikussal a szentesi Szuperinfóban is találkozhattak a hét végén az érdeklődők… További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.