Közélet

Már tízezren látták Szeged "tortáját"

Már tízezren látták Szeged "tortáját"

2019. július 30., kedd
Már tízezren látták Szeged "tortáját"

Hamarosan eléri a tízezres látogatószámot Szeged „Tortája”, azaz az Interaktív Élménytér a Klauzál téren. Az elmúlt hónapokban turisták és szegediek is örömmel látogatták az ideiglenes kiállítóhelyet, ahol Szeged történetét és ikonikus épületeit ismerhetik meg az érdeklődők izgalmas digitális eszközön keresztül.

A nyár egyik kiemelt turisztikai látványossága lett a „Torta” Szeged belvárosában. A Szeged 300 ünnepségsorozat kapcsán létrejött Interaktív élményteret május óta látogatják a szegediek és a turisták egyaránt. A kiállítótér hamarosan eléri a tízezres látogatószámot: a tízezredik látogató várhatóan augusztus 1-jén, csütörtökön délelőtt érkezik majd, akit ajándékcsomaggal fognak köszönteni. A kiállítótér Szeged történetét és ikonikus épületeit mutatja be különböző digitális eszközökön keresztül. A Torta egyik felében egy körülbelül 20 perces kisfilm látható a város történetéről, a másik felében pedig óriási digitális okosfal és digitális terepasztal várja az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.