Közélet

Már csaknem háromszázan kértek autóvásárlási támogatást Csongrád megyében

Már csaknem háromszázan kértek autóvásárlási támogatást Csongrád megyében

2019. július 18., csütörtök
Már csaknem háromszázan kértek autóvásárlási támogatást Csongrád megyében

A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása az egyik legnépszerűbb pillére a július elsejével elindult családvédelmi akciótervnek. A forrást az államkincstárnál kell igényelni, de a kormányhivatalok is fogadják a kérelmeket. Csongrád megyében eddig 262-en adták le igényüket a 2,5 milliós forrásra - olvasható a Délmagyar cikkében.

A Csongrád Megyei Kormányhivataltól kapott adatok szerint megyénkben július 15-ével bezárólag 262 család kérte az autóvásárláshoz a 2,5 millió forintos forrást. Jól látszik tehát, hogy nagy érdeklődés övezi a programot, ezt erősítette meg lapunknak a szegedi Molnár Autóház értékesítője is. Laudisz Tamás azt mondta, óriási népszerűségnek örvend a támogatási forma, szinte nincs olyan nap, hogy ne érkeznének érdeklődők ennek kapcsán. – A két hét alatt 60-70 ilyen szerződést kötöttünk meg, az egész megyéből érkeznek vá­­sárlók. Legtöbben az 1.3-as turbómotorral rendelkező Dacia Lodgy Arcticot vá­sárolják meg ma­­ximális felszereltséggel, de a Renault Scenicet és a Traficot is választották már többen – részletezte. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.