Közélet

Ismét családbarát munkahely lett a Szegedi Törvényszék

Ismét családbarát munkahely lett a Szegedi Törvényszék

2019. július 17., szerda
Ismét családbarát munkahely lett a Szegedi Törvényszék

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” témában az idei évre meghirdetett nyílt pályázatán a Szegedi Törvényszék Családbarát munkahely=kiegyensúlyozott család című pályázata kétmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, amelyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A Szegedi Törvényszék a pályázat eredményeként családi élet és munkahelyi teljesítmény sikeres összehangolásához kapcsolódóan szakemberek segítségével életvezetési tanácsadással egybekötött stresszkezelő és időgazdálkodási tréninget, a munkavállalók mentális és testi egészségére jótékony hatású Egészségnapot, valamint a családi élet és munkahelyi elvárások harmonizálása érdekében Családi Napot kíván szervezni. A sikeres pályázattal járó elismerést a díjátadó ünnepségen dr. Nagy Andrea kollégiumvezető-helyettes asszony vette át dr. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszonytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.