Hetek óta háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Néhány héttel ezelőtt feldúrták az Aradi vértanúk terén a büfé melletti területet, hogy kicseréljék a gázvezetékeket. A munkálatok lassan haladnak, egyesek szerint jelenleg háborús zónára emlékeztet a tér. 

Egyik olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy hetek óta – amióta elkezdték a gázvezetékek cseréjét – háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere.

– Az Aradi vértanúk terén sétálva olyan érzésem támad, mintha egy világháborús film forgatásába csöppennék, akkora lövészárkok vannak a büfé mellett. Hetekkel ezelőtt feldúrták a teret, munkást csak ritkán látni, nem tudom, hogy mikor fejezik be a munkálatokat, de ideje volna már – panaszkodott Bence.


Egy másik olvasónk szerint, eső idején a legrosszabb a helyzet.

– Szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy az Aradi téren hosszú hetek óta áldatlan állapotok uralkodnak. Most még igazából istenes a helyzet, de egy kiadós záport követően iszapbirkózást lehetne rendezni a téren. Iparkodhatnának a munkások – fejtette ki véleményét Marika néni.

Szerettük volna megtudni az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.-től, hogy mikor fejezik be a munkálatokat, frissítjük a cikket amint válaszolnak.

Előző sztori

Több helyen is jelentősek a késések a szegedi tömegközlekedésben

Következő sztori

Utánfutó borult fel az M43-ason Maroslele közelében