Közélet

Hetek óta háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere

Hetek óta háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere

2019. július 8., hétfő
Hetek óta háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere

Néhány héttel ezelőtt feldúrták az Aradi vértanúk terén a büfé melletti területet, hogy kicseréljék a gázvezetékeket. A munkálatok lassan haladnak, egyesek szerint jelenleg háborús zónára emlékeztet a tér.

Egyik olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy hetek óta – amióta elkezdték a gázvezetékek cseréjét - háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere. - Az Aradi vértanúk terén sétálva olyan érzésem támad, mintha egy világháborús film forgatásába csöppennék, akkora lövészárkok vannak a büfé mellett. Hetekkel ezelőtt feldúrták a teret, munkást csak ritkán látni, nem tudom, hogy mikor fejezik be a munkálatokat, de ideje volna már – panaszkodott Bence.

Egy másik olvasónk szerint, eső idején a legrosszabb a helyzet. - Szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy az Aradi téren hosszú hetek óta áldatlan állapotok uralkodnak. Most még igazából istenes a helyzet, de egy kiadós záport követően iszapbirkózást lehetne rendezni a téren. Iparkodhatnának a munkások – fejtette ki véleményét Marika néni. Szerettük volna megtudni az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.-től, hogy mikor fejezik be a munkálatokat, frissítjük a cikket amint válaszolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.