/

Hamarosan itt a Pont Ott Parti!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Július 24-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon várt már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból az SZTE közös ünneplésre, Pont Ott Partira hív a Dugonics térre.

A felvételi eljárás leginkább várt pillanata, amikor végre kiderülnek a hivatalos felvételi ponthatárok és megérkeznek a sikeres felvételiről tájékoztató SMS-ek. Idén július 24-én este 8 órakor ér véget a várakozás.

A fergeteges hangulatot GNU alapozza meg 17 órától a Warm Up Partin. 19 órától a Carson Coma érkezik a színpadra, és pezsdíti fel a hangulatot egy kis retro muzsikával. Ezután elérkezik a várva várt pillanat: 20 órakor jönnek az óriáskivetítőn a hivatalos felvételi ponthatárok. Fél 9-től minden SZTE-s gólyát vár a Supernem, utána pedig a JATE KLUB! A koncert után pedig a JATE Klub teraszán lesz az After Parti, ahol DJ Seladi gondoskodik a buli méltó zárásáról.

A Pont Ott Parti teljesen ingyenes. A JATE Klubban a rendezvényen kiosztott karszalaggal, illetve az SZTE+ kártyával lehet részt venni.

Az SZTE július 24-i Pont Ott Partijának részletes programja:

17.00 óra: Pont Ott Warm Up Parti GNU-val
19:00 óra: Carson Coma koncert
19:50 óra: Egyetemi köszöntő
20:00 óra: Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése
20.30 óra: Supernem koncert a Dugonics téren
22.00 óra: Pont Ott Parti After Buli a JATE Klubban és a teraszán. Az este házigazdája: Gedzo

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Több és gyorsabb munkára ösztökélte Szegedet a fejlesztési miniszter

Következő sztori

Továbbra is nagy a forgalom a megye határátkelőin

Legutóbbi hasonló cikkek