Egy hete feltúrták a Széchenyi teret, nem haladnak a munkálatok

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Reggelente nagy a fennakadás.   

Egyik olvasónk arról tájékoztatta lapunkat, hogy múlt hét elején feltúrták a Széchenyi téri buszmegálló előtti útszakaszt a Szegedi Vízmű munkatársai. A probléma ezzel csak az, hogy még nem végeztek a munkálatokkal, így reggelente nagy torlódás alakul ki a központi téren.

– Eleinte nem kerítettem túl nagy feneket neki, de lassan már eltelt egy hét és szinte alig haladtak a munkálatokkal – panaszolta egyik olvasónk. Hozzátette, a munkálatok komoly fennakadást okoznak reggelente, ezért lenne fontos minél előbb végezni velük.

Update: a héten befejeződnek a munkálatok

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a gerincvezetéken jelentkező meghibásodás miatt ivóvízhálózati javítási munkálatokat végeznek a társaság munkatársai a Széchenyi téren a Kiss Menyhért és Nagy Jenő utcák találkozásánál. A levelükben kitértek arra is, hogy a munkálatok átmenetileg akadályozhatják az ivóvízellátást. Kiemelték, várhatóan a héten befejeződnek a munkálatok.

Előző sztori

Kétszer riasztották a tűzoltókat Szegeden

Következő sztori

Életbe lépett a családvédelmi akcióterv